Μονώσεις Monotica

monotica,προσφορές,μονώσεις


Μονώσεις Monotica





monotica,μονώσεις,προσφορές,

Μονώσεις Monotica

monotica,μονώσεις,προσφορές

Μονώσεις Monotica



Η Monotica εφαρμόζει την τεχνογνωσία της και προτείνει εξειδικευμένες εφαρμογές και συστήματα μονώσεων ταρατσών για την απόλυτη προστασία των κατασκευών σας.
Συνδυάζοντας εφαρμογές θερμομόνωσης και στεγανοποίησης και έχοντας ως γνώμονα την καλή λειτουργία της κάθε εφαρμογής, επιτυγχάνει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η πορεία της στον χρόνο αλλά  και τα μεγάλα έργα που έχει φέρει εις πέρας τα τελευταία 25 έτη, αποδεικνύουν έμπρακτα την αξιοπιστία της εταιρείας.
Τα συστήματα μονώσεων που κατασκευάζει η Monotica  αποτελούνται κυρίως από:
 τσιμεντοκονιάματα με πρόσμικτα βελτιωτικά γαλακτώματα και ρευστά ενισχυτικά πρόσθετα,  αφρομπετόν με ίνες πολυαιθυλενίου και αφρογόνο υλικό διόγκωσης, βιομηχανικά δάπεδα, παραδοσιακό περλομπετόν με τσιμέντο και περλίτη, πολυουρεθάνη, μονώσεις με πλακάκια κ.α.

Οι εφαρμογές αυτές πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους τεχνικούς της εταιρείας με σύγχρονα μηχανήματα όπως πρέσες υψηλής πίεσης και ανάμειξης, μπετονιέρες και ειδικά εργαλεία ψεκασμού.
Τα υλικά είναι πιστοποιημένα από Ευρωπαικούς και διεθνείς φορείς και φέρουν iso και ce.
Το εύρος τιμών για τις θερμομονώσεις ταρατσών είναι από 35 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο έως 50 ευρώ / 1 τ.μ.
Στις στεγανοποιήσεις Οι τιμές ξεκινούν από 12 ευρώ / 1 τ.μ. και φτάνουν τα 22 ευρώ / 1 τ.μ..
Η εταιρεία παρέχει γραπτή εγγύηση για όλα τα συστήματα μονώσεων ταρατσών αλλά και για τα υπόλοιπα συστήματα της :  στεγάνωση πισίνας, δεξαμενής, φρεατίων, υδραυλικών καναλιών, ασανσέρ, ζαρντινιερών και θεμελίων. 
Η Εγγύηση για τις στεγανοποιήσεις αφορά την καλή λειτουργία της κάθε εφαρμογής και την αντοχή της σε βάθος χρόνου.
Στη θερμομονώσεις ταρατσών παρέχεται γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας με μορφή ρήτρας και αφορά την στεγανότητα της εργασίας, την ανθεκτικότητα στο βάθος του χρόνου, την διασφάλιση ότι δεν θα υπάρξει καθίζηση των υλικών αλλά και την θερμομονωτική δυναμική αποτελεσματικότητα της μόνωσης μετά το πέρασμα πολλών ετών. 
Καλέστε την εταιρεία για αυτοψία της ταράτσας, ώστε να λάβετε από τους μηχανικούς μας την κατάλληλη και ιδανικότερη για εσάς προσφορά εργασίας




Διεύθυνση: Μυριοφύτου 30 Αιγάλεω τ.κ.12242 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210.238.1855  

Υπεύθυνος: Μητσόγλου Μάριος





Τεχνική υποστήριξη υπολογιστών,προσφορές-Katalogos1.gr-επαγγελματικός κατάλογος-οδηγός αγοράς-προσφορές-εκπτώσεις-δωρεάν κουπόνια-επαγγελματίες-υπηρεσίες-προσφορές-καταστήματα-επιχειρήσεις-προσφορές-εκπτώσεις-δωρεάν μικρές αγγελίες-κατάλογος αγοράς